MÚSICA
Cultura 15/04/2011

El Primavera Sound tanca el cartell

Deerhunter, Moon Duo, Prince Rama, Za! i Darren Hayman són alguns dels últims noms confirmats per a l'edició d'aquest any del festival

Redacció
2 min
Deerhunter

BarcelonaEl San Miguel Primavera Sound tanca el cartell de la seva propera edició amb els últims artistes que tocaran al Parc del Fòrum.

El grup de Bradford Cox Deerhunter serà una de les atraccions del festival després de la seva exitosa gira pel nostre país aquests dies amb l'aclamat Halcyon Digest. El rock planador de Moon Duo, de plena actualitat per la publicació de Mazes, la psicodèlia tribal de Prince Rama, els barcelonins Za! i els estatals Marina Gallardo i La Débil completen la llista d'actuacions que es podran degustar en els escenaris principals del Parc del Fòrum.

D'altra banda, ja hi ha detalls sobre la programació d'algunes de les activitats que es realitzaran al llarg de la setmana anterior i de forma paral·lela al festival, com el Primavera al Parc, que ocuparà les jornades del 27, 28 i 29 de maig. Sonny & The Sunsets, Comet Gain, The Fresh & Onlys, Tennis, Cloud Nothings, Autolux, Espaldamaceta & Cavall, Ducktails, Dan Melchior und Das Menace, Las Robertas, Espanto, Inspira i Dotore són algunes de les bandes que passaran pels dos escenaris del Parc Central del Poblenou.

El cicle Primavera als Clubs inundarà de música algunes sales de la ciutat els dies 23 i 24 de maig. Dilluns 23 a La [2] d'Apolo el segell BCore presentarà Betunizer, Capsula i Bullit, mentre que a la sala gran Aquarela porta Darren Hayman & The Secondary Modern, The Bitter Springs i Nacho Umbert & La Companyia. Dimarts 24 La [2] de l'Apolo comptarà amb un showcase amb la presència de Dead Western, Capillary Action, Schnaak i convidats especials. Aviat hi haurà novetats sobre la resta d'activitats d'aquest cicle.

L'activitat infantil Minimúsica es desdoblarà aquest any amb una programació dividida entre el Parc del Fòrum i el Parc Central del Poblenou. Els artistes que hi participaran són Mujeres, Me And The Bees, Za!, Viva Ben-Hur, Anímic, Manos De Topo, Evripidis And His Tragedies, Internet2 i Proyecto Personal.

stats