MÚSICA
Cultura 25/05/2011

El Primavera arrenca al Poble Espanyol

Echo & the Bunnymen, Caribou i Comet Gain són els principals atractius de l'arrencada del festival, que en aquesta edició torna en la primera i en l'última jornada a l'espai on va néixer

Marta Salicrú
1 min
Echo & the Bunnymen

BarcelonaEcho & the Bunnymen, Caribou i Comet Gain són els principals atractius de l'arrencada del San Miguel Primavera Sound, aquesta tarda al Poble Espanyol. En l'onzena edició, el festival torna, en la primera i en l'última jornada, la de diumenge, a l'espai on va néixer el 2001. El festival se celebra al Parc del Fòrum des del 2005, i és allà on es desenvoluparà també enguany el gruix de la programació.

El grup postpunk britànic Echo & the Bunnymen, amb els membres originals Ian McCulloch i Will Sergeant al capdavant, recuperarà els dos primers treballs de la formació, Crocodiles (1980) i Heaven Up Here (1981). La formació pop londinenca de culte Comet Gain estrenarà les cançons de l'acabat d'editar Howl of the lonely crowd, enregistrat i produït per Edwyn Collins. I el projecte de Dan Snaith, Caribou, que mescla electrònica de ball, experimental i pop, tancarà la jornada. Caribou tocarà també dijous al Fòrum, i Comet Gain, dissabte al Parc Central del Poblenou, en un concert obert al públic.

Completen el cartell el grup japonès Nisennenmondai i el de Costa Rica Las Robertas, que obriran la primera jornada.

stats