Música
Cultura 25/05/2011

Tres propostes per estrenar el Primavera Sound

El San Miguel Primavera Sound engega màquines aquest dimecres al Poble Espanyol, on va començar fa onze anys, i ho fa amb alguns concerts gens menyspreables. Demà ja serà al Fòrum

Redacció
1 min

BarcelonaComet Gain. 19.30 h. Grup de culte de l'escena pop independent, la veterana formació londinenca que lidera David Feck presenta l'acabat d'estrenar Howl of the lonely crowd, enregistrat a l'estudi del mite del pop escocès Edwyn Collins, i produït per ell i per Ryan Jarman, dels anglesos The Cribs, i col·laborador a l'últim disc de Collins.

Echo & the Bunnymen. 20.45 h. Els de Liverpool recuperen el repertori dels dos primers àlbums, Crocodiles (1980) i Heaven up here (1981). Ian McCulloch i Will Sergeant se citen al Primavera Sound per tercer cop, però també al Poble Espanyol: la primera actuació al festival va ser abans del trasllat al Fòrum.

Caribou. 23 h. Primer dels dos concerts al festival del projecte de Dan Snaith, que també tocarà dijous al Fòrum. El canadenc, a cavall entre l'electrònica de ball, la música experimental i el pop, continua traient rèdits de l'últim disc, Swin (2010), i visita Barcelona pràcticament cada any.

stats