MÚSICA
Cultura 27/10/2011

El nou disc de Sidonie entra a la llista de vendes espanyola directament al número 11

Noel Gallagher, M83, Anoushka Shankar, Pink Martini i els catalans Vuit també entren aquesta setmana a la llista dels 100 discos més venuts de Promusicae, per sota de les entrades d'Iván Ferreiro, Pastora Soler i David Civera

Marta Salicrú
1 min

BarcelonaSidonie deien a l'ARA que El fluido García, el seu psicodèlic nou treball, era "un risc comercial", però el nou treball ha sigut una de les entrades més potents de la setmana a la llista de vendes de discos espanyola que elabora Promusicae, l'agrupació majoritària de segells discogràfics de l'Estat.

Les entrades més potents han sigut les dels espanyols Iván Ferreiro, Pastora Soler i David Civera, que han entrat directament al número 2, 3 i 6, respectivament. Pel que fa als artistes estatals, segueixen les entrades de Pimpinela (19), Los Delinqüentes (23), Cecilia (30), Bunbury (38) i Pignoise (57). El trio català Vuit ha entrat en la posició 69 amb el segon treball 15 dies i una nit.

Pel que fa als artistes internacionals, el nou projecte en solitari de l'ex-Oasis Noel Gallagher és el que surt més ben parat: entra al 15 amb l'edició estàndard i al 56 amb l'edició de luxe. La sensació de la música alternativa M83 (al número 25 al chart d'iTunes) ha entrat al 70, l'intèrpret de sitar Anoushka Shankar, que presentarà Traveller a L'Auditori el 14 de desembre, al 76, i el grans èxits de Pink Martini, al 87.

stats