Cultura 01/07/2012

Prop de 5.000 persones participen a la 8a edició del festival popArb

Quimi Portet, Mishima, Love of Lesbian, Sidonie o Maria Coma, entre la vintena de grups musicals que han tocat a Arbúcies

Acn
1 min

ArbúciesProp de 5.000 persones han participat aquest cap de setmana a la vuitena edició del festival popArb. Hi han actuat una vintena de grups, com Quimi Portet, Mishima, Love of Lesbian, Sidonie, Manos de Topo, Maria Coma i Mujeres. El nombre d'assistents –les entrades es van exhaurir fa setmanes– ha augmentat considerablement respecte anys anteriors gràcies a la consolidació de l'escenari de la zona arbrada de Prat Rodó, que s'ha convertit en l'espai més familiar del festival i que ha acollit grups emergents. Els altres dos escenaris, Can Cassó i Can Torres, també han rebut una gran afluència de públic. Un any més, l'escenari Can Torres ha acollit els concerts més intimistes del festival, concretament els de Litoral i Maria Coma. Les reserves de localitats per a aquesta darrer recital es van esgotar en només 19 minuts.

A banda dels concerts de grups consolidats com Mishima, Sidonie, Quimi Portet o Love of Lesbial, cal destacar la descoberta de propostes com La Estrella de David, Biscuit, Electrotoylets, Mates Mates, Les Sueques, Arthur Caravan, Amics del Bosc o Brighton 64.

stats