Cultura 12/02/2012

#RIP Whitney Houston, l'adéu a la diva a Twitter

Milers de fans donen el seu comiat a la diva del pop amb missatges en aquesta xarxa social

Ara
1 min

BarcelonaEls milions de fans de la cantant Whitney Houston d'arreu del món estan enviant els seus missatges de comiat a través de Twitter.

Amb l'etiqueta #RIP Whitney Houston i #Iwillalwaysloveyou -que fa hores que són trending topic mundials-, els seguidors de la cantant estan enviant missatges de despedida, condol i homenatge. Als missatges hi ha des de fotografies, cançons, vídeos musicals o poesies per diu adéu a Houston i els fans es barrejen amb alguns famosos que també estan fent servir aquestes etiquetes per fer un últim homenatge a la diva del pop.

La cantant Lady Gaga, per exemple, ha penjat al seu compte de Twitter una foto de Houston i ha demanat a tots els seus seguidors que es prenguin "un moment per recordar una de les millors veus de tots els temps".

Una altra cantant, Dolly Parton, que és l'autora de la cançó 'I wil always love you' que Houston va versionar i rellançar a la fama al 1992 amb la pel·lícula 'El guardaespatlles', també ha piulat a Twitter agraïnt a la cantant desapreguda la "meravellosa versió" que va fer de la seva cançó i demanant a la gent que no l'oblidin mai.

A l'estat i alguns països llatinoamericans, l'etiqueta Elguardaespaldas està aglutinant a Twitter els missatges de comiat dels fans de la cantant en castellà.

stats