Música
Cultura 14/11/2012

Rafal Blechacz inaugura la programació de cambra de L'Auditori Més

El jove polonès és l'únic pianista que ha guanyat els cinc primers premis del Concurs Internacional Frédéric Chopin de Varsòvia

Ara
1 min
Rafal Blechacz / FELIX BROEDE

BarcelonaEl pianista polonès Rafal Blechacz arriba a L'Auditori per obrir la programació de cambra el dijous 15 de novembre a les 20.30 h, amb un programa integrat per grans obres del repertori pianístic com la 'Partita núm. 3' de Bach, la 'Sonata en Re Major Op. 10' de Beethoven o la 'Suite Bergamasque' de Debussy.

Blechacz és el primer i únic pianista guardonat amb els cinc primers premis del Concurs Internacional Frédéric Chopin de Varsòvia (2005). Fins i tot el segon premi va ser desestimat per deixar palesa l'excepcionalitat artística d'aquest pianista. Expert en Chopin, aquest 2012 ha llançat el seu quart disc amb el segell Deutsche Grammophon, amb obres de Szymanowski i Debussy.

Aquest concert forma part de L'Auditori Més, la nova programació de L'Auditori que aplega diversitat de gèneres i estils i que fins ara es presentaven en forma de cicles independents. Entre les properes cites del circuit de cambra i recitals destaquen els concerts del trio format per Isabelle Faust (violí), Alexander Rudin (violoncel) i Alexandre Melkinov (piano) el 18 de desembre, i el de la violoncel·lista Alisa Weilerstein el 23 de gener.

stats