Cultura 18/02/2011

Raimon emociona a Madrid en el seu primer concert del disc 'Rellotge d'emocions'

El Teatre de Madrid ha acollit la presentació del disc en el primer concert de la gira del nou treball del cantautor de Xàtiva

Acn
1 min

MadridAmb una sala plena al Teatre de Madrid, Raimon ha presentat el seu nou disc d'estudi 'Rellotge d'emocions' a Madrid després de 14 anys sense publicar nou material. El cantautor, que s'ha mostrat en tot moment molt proper al públic, ha repassat les seves cançons més mítiques com 'Treballaré el teu cos' intercalant-les amb temes del nou disc. En paraules del mateix Raimon, és un disc "molt més personal" que els anteriors, un treball on afloren les emocions de molts anys. Raimon, que ha lamentat les traves per poder actuar en un teatre públic a València, presentarà 'Rellotge d'emocions' al teatre Tívoli de Barcelona el 18, 19 i 20 de març, tres concerts pels quals gairebé no queden entrades, segons han explicat des de Concert Studio.

En un espai que s'ha emplenat d'admiradors de l'artista i personalitats com el rector de la Universitat Complutense de Madrid, Carlos Berzosa, Raimon ha sabut barrejar les cançons que el van fer famós per les seves reivindicacions durant el franquisme amb els nous temes.

En el moment de la presentació del disc, el cantautor ha indicat que es tractava d'un disc "molt més personal que d'altres". El rellotge del títol és una al·lusió al temps; al temps que ha passat i a les experiències i emocions viscudes. Raimon va descartar la paraula 'calendari', tan per la sonoritat com perquè suggeria un període de temps (l'any) 'massa ambiciós'.

stats