Música
Cultura 24/01/2011

'Eclipse' i 'Airbender: el último guerrero', candidates als pitjors films de l'any

La tercera entrega de la saga 'Crepuscle' i l'última cinta d'M. Night Shyamalan parteixen com a favorites en la 31 edició dels premis Razzie, els antiòscars. Les seqüeles, els 'remakes' i els plagis regnen als premis a les pitjors pel·lícules de l'any

Redacció
1 min
Eclipse

BarcelonaEclipse, la tercera entrega de la saga Crepuscle, i Airbender: el último guerrero, la darrera cinta d'M. Night Shyamalan parteixen com a favorites en la 31 edició dels premis Razzie, els anti Oscar, els premis a les pitjors pel·lícules de Hollywood de l'any. Les seqüeles, els remakes i els plagis abunden entre les cintes nominades a les pitjors films de 2010.

Entre la resta de pel·lícules que més nominacions acumulen hi ha també Híncame el diente, la segona entrega de Sexe a Nova York, i Ex-posados. Les nominacions als pitjor actors es reparteixen entre els protagonistes de les cintes més nominades: Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner (Eclipse), Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis, Cynthia Nixon (Sexe a Nova York), Jennifer Aniston i Gerard Butler (Ex-posados), a més de Jack Black (Los viajes de Gulliver), entre d'altres.

Els Razzie s'entregaran el dissabte 26 de febrer, la nit abans de l'entrega dels Oscar.

stats