Música
Cultura 06/06/2011

Red Hot Chili Peppers trenquen cinc anys de silenci discogràfic

'I'm with you' es posarà a la venda el 29 d'agost

Redacció
1 min
Red Hot Chili Peppers

BarcelonaLa banda de funk rock de Los Angeles Red Hot Chili Peppers acaba d'anunciar que publicarà el seu nou disc, I'm with you, el proper 29 d'agost.

Aquest disc, que serà el desè d'estudi de la banda, serà el que succeeixi el doble disc Arcadium Stadium (2006). I en principi s'havia dit que portaria el títol de Dr Johnny Skinz's Disproportionately Rambunctious Polar Express Machine-head –un nom inspirat en un viatge d'àcid d'un amic del cantant Anthony Kiedis– però han prevalgut el seny i el màrqueting.

I'm with you serà el primer disc de la banda d'ençà One hot minute (1995) on no participirà el guitarrista John Frusciante. Va deixar el grup l'any 2009 i el substitueix l'exguitarrista de Warpaint Josh Klinghoffer. Anthony Kiedis ha anunciat que aquest canvi ha propiciat una nova dinàmica en la banda: el baixista Flea ha estat estudiant música i ha après a tocar el piano. “Amb el nou coneixement de Flea, l'escriptura de cançons té més precisió”, ha explicat Kiedis.

De moment ja han confirmat dates de concerts a Brasil, Japó i Hong-Kong, però encara no hi ha cap gira anunciada per Europa o Estats Units.

stats