Cultura 18/05/2012

Ridley Scott dirigirà una seqüela de 'Blade Runner'

Alcon Entertainment confia al director nord-americà la continuació de la pel·lícula que va dirigir el 1982 amb Harrison Ford de protagonista. El nou film no estarà centrat en el personatge del detectiu Rick Deckard i transcorrerà anys després de l'original

Efe
1 min
El director de 'Blade runner', Ridley Scott

Los Angeles'Blade Runner' tindrà una seqüela, segons ha confirmat Alcon Entertainment, propietària dels drets d'aquest clàssic de la ciència-ficció. La productora va adquirir al març els drets de la pel·lícula per rodar preqüeles i seqüeles de la cinta original, i ara ha anunciat que estan preparant una seqüela del film que transcorre uns quants anys després de l'original. La nova cinta, han subratllat, no estarà centrada en el detectiu Rick Deckard, el personatge que Harrison Ford va interpretar el 1982.

Els productors han tornat a confiar en Ridley Scott per dirigir el projecte. Actualment el director nord-americà està negociant amb Hampton Fancher, el guionista del primer film, per a que desenvolupi l'argument d'aquesta seqüela. De fet, el director i el guionista van concebre 'Blade Runner' com una saga, però el projecte mai va tirar endavant.

La història de 'Blade Runner' està basada en la novel·la de Philip K. Dick 'Do Androids Dream of Electric Sheep?' ['Els androides somien ovelles elèctriques?'], i relata la revolta dels replicants, un clons creats per treballar en colònies espacials, contra els seus creadors. El detectiu Rick Deckard (Harrison Ford) és un dels encarregats de caçar els que han fugit a la Terra i que s'han amagat a Los Angeles.

stats