Moda
Cultura 28/02/2011

Milà posa punt i final a la setmana de la moda

La roba d'aire masculí s'imposa com a tendència per ressaltar la seducció femenina

Afp
1 min
Armani desfila a Milà

MilàGiorgio Armani ha desfilat en l'última jornada de la setmana de la moda de Milà, exhibint una col·lecció molt femenina, amb pantalons que cauen per sobre el turmell i jaquetes de pell combinades amb seda. Dsquared2, Iceberg o Just Cavalli són altres dels noms que tancaran la passarel·la.

A més dels pantalons pel turmell, una altra de les apostes que s'han vist aquests dies és la introducció del rigor i la sobrietat propi la indumentària masculina per ressaltar la seducció i l'extravagància femenina.

Brioni, encapçalat pel director creatiu Alessandro dell'Aqua, ha presentat una col·lecció inspirada en els anys seixanta i setanta. En contrast amb el protagonisme dels abrics de drap, s'han vist el vestit de tela negra transparent o el de ras en rosa i violeta. "He imaginat una dona amb una doble faceta, barrejant l'elegància sofisticada de l'actriu Florinda Bolkan i el glamur de Diana Ross", ha explicat el creatiu.

Marco de Vincenzo, un dels nous talents italians, ha apostat per la combinació de feminitat i surrealisme. Un abric gris, amb botons d'argent; una jaqueta de pell de cabra entallada a la cintura, amb pèl a les mànigues i els extrems de la peça.

Per la seva banda, Dolce&Gabbana ha presentat una doble col·lecció: la femenina, amb combinacions arrapades i sexis, talons d'agulla i mitjons negres, i la masculina, robada de l'armari de Monsieur.

La setmana de la moda de Milà tanca portes demà, amb les desfilades de joves dissenyadores com Francesca Biondi o Elena Leone.

stats