Cultura 18/02/2012

Robert Brufau: "Me n'alegro quan antics alumnes ens guanyen en algun concurs"

És soci de l'estudi d'arquitectura més gran de Barcelona, BOMA, una consultora d'estructures que ha construït una gran part dels edificis emblemàtics que han convertit Barcelona en un referent mundial. Des de la Torre Agbar a Caixafòrum passant per l'Edifici Fòrum o la rehabilitació de La Pedrera

Catalina Serra
1 min
ROBERTBRUFAU: "No em sap greu si em guanyen concursos antics alumnes"

BarcelonaRobert Brufau (Mollerussa, 1946) ha estat l'arquitecte de Barcelona però sempre a l'ombra de les figures locals o internacionals que firmaven les obres. El que li agrada més, però, és el contacte amb els joves tant a l'estudi com a l'Escola d'Arquitectura del Vallès, on és professor d'Estructures durant 25 anys. Ha guanyat l'Escalímetre d'Or, el premi que donen els alumnes al millor professor de l'any.

"Amb l'estudi hem guanyat més de trenta premis FAD, però em fa més feliç que els alumnes em votin que qualsevol altre reconeixement", explica Brufau. "Hem format molts dels arquitectes d'estructures que hi ha ara en actiu, i fins i tot me n'alegro quan alguns d'ell ens fa la competència i ens guanya en algun dels concursos als que ens presentem".

Podeu llegir l'entrevista completa a l'ARA PREMIUM.

stats