Cultura
Cultura 17/11/2011

El dilema dels caçadors d'autògrafs: Robert Pattinson o Gerard Piqué?

Aquesta tarda l'actor anglès serà a la 'première' de 'Crepúsculo' a Barcelona, i a la mateixa hora el jugador del Barça assistirà a la presentació del llibre del seu pare

Ara
1 min
Robert Pattinson i Gerard Piqué

BarcelonaAquesta tarda els caçadors –i caçadores– d'autògrafs hauran de decidir: Gerard Piqué o Robert Pattinson? L'actor anglès presentarà, junt amb el seu antagonista a Crepuscle, l'home llop Taylor Lautner, i el director del film, Bill Condon, l'última entrega de la saga: Amanecer, parte I. La première del film, amb photocall inclòs, serà a partir de les 7 de la tarda al Centre de Convencions Internacional de Barcelona (Rambla de Prim, 1-17). L'esperada estrena del film –en què la relació entre el vampir i la humana Bella va més enllà dels castos petons– arribarà demà a tots els cinemes.

A la mateixa hora, a les 8 del vespre, a La Casa del Llibre (Rambla de Catalunya, 37) el pare de Gerard Piqué, Joan Piqué, presentarà Dues cares (Edicions 62), el seu debut novel·lístic. En principi, l'assistència del seu fill està confirmada –el mateix futbolista ha dit via Twitter que després de jugar amb la selecció avui té dia lliure. Presentarà l'acte el periodista de RAC1 Jordi Basté i l'editora Pilar Beltran.

stats