Cinema
Cultura 22/09/2011

Robert Pattinson no gravarà cap disc, de moment

L'estrella de la saga 'Crepuscle' desmenteix els rumors al voltant de la seva irrupció a la indústria musical

Ara
1 min
Taylor Lautner, Robert Pattinson i Kristen Stewart, durant la cerimònia dels MTV Awards

BarcelonaRobert Pattinson, l'estrella de la saga Crepuscle, ha desmentit els rumors segons els quals estava gravant un disc.

La revista Us Weekly va publicar un article en què afirmava que l'actor britànic de 25 anys estava enregistrant un disc amb les seves pròpies cançons, i que, pel que fa a la seva carrera, es debatia entre el cinema i la música.

La notícia va encendre la xarxa i els fans de l'actor, popular per encarnar el vampir Edward Cullen. Però segons MTV, el rumor és fals. Segons un representant de Pattinson consultat per MTV, l'actor no està treballant en cap disc en aquest moment.

Això no vol dir, continua l'article, que l'actor, que ha enregistrat un parell de cançons per a la banda sonora de Crepuscle, no faci el salt a la música, però no ho farà de manera imminent.

Segons la mateixa publicació, Bill Condon, director de Trenc d'alba, l'adaptació al cinema de l'última de les populars novel·les de Stephenie Meyer, no ha confirmat si Pattinson participarà en la banda sonora de la cinta, la primera part de la qual s'estrenarà el 18 de novembre. Però sí que ha revelat que alguns dels actors de la pel·lícula ho farien, sense concretar quins.

stats