NOVETAT LITERÀRIA
Cultura 23/02/2011

Roger Coma explica les interioritats de la faràndula

Conegut per sèries com 'Porca misèria' i minisèries com 'Les veus del Pamano, l'actor Roger Coma acaba de publicar la seva segona novel·la, 'He conegut una noia' (Columna), amb una part important d'anècdotes i vivències professionals autobiogràfiques

Redacció
1 min
Detall de la coberta d''He conegut una noia'

BARCELONAA He conegut una noia (Columna), Roger Coma fa un relat en primera persona que pren la forma de monòleg farcit d'ironia i anècdotes, la major part d'elles extretes de les vivències de l'actor i escriptor, que va debutar l'any 2009 amb Si això és París.

Els protagonistes d'aquesta història són un personatge que és anomenat com 'l'actor' i l'Eleanna. 'L'actor' viatja constantment en l'AVE que uneix Madrid i Barcelona. A la capital espanyola hi fa sèries de televisió per a "adolescents hormonades", i a Barcelona teatre per a gent empatxada de si mateixa. La seva amiga Eleanna viu desconsolada perquè se li ha acabt l'amor: el seu xicot l'acaba de deixar amb explicacions no gaire convincents.

Roger Coma (Barcelona, 1976) ha compaginat la interpretació amb l'escriptura, tot i que no va ser fins fa dos anys que va donar a conèixer la seva primera novel·la, que va tenir molt bona acollida per part dels lectors catalans.

stats