Art
Cultura 31/05/2011

SWAB tanca la quarta edició amb èxit

La fira internacional d'art contemporani de Barcelona ha rebut 15.000 visitants. Els experts han premiat l'obra de l'artista Rómulo Celdrán

Redacció
1 min

BarcelonaLa quarta edició de la SWAB ha tancat amb èxit les seves portes. La fira internacional d'art contemporani de Barcelona ha rebut la visita de 15.000 persones, 2.000 més que en l'anterior edició, i vint galeries han reservat plaça per participar a l'edició del 2012.

L'artista Rómulo Celdrán ha rebut el premi de la crítica per la reproducció d'un tap de bolígraf Bic rosegat; l'obra, que pertany a la galeria portuguesa Arthobler, ha estat seleccionada entre les obres dels finalistes John Jodzio, Alexandre Arrechea, Tatiana Festi i Joan Sebastian.

Durant tres dies, visitants i col·leccionistes han gaudit de les últimes propostes de pintura, escultura, instal·lació i dibuix, presentades per quaranta-vuit galeries procedents de països com Itàlia, França, Espanya, Mèxic, Colòmbia, Anglaterra, Alemanya i Portugal. Onze galeries catalanes també han participat a la fira.

La SWAB ha comptat amb propostes com Art Project, en què cada galeria ha presentat un únic artista, o el MYFAF ("la meva primera fira d'art en anglès"), dedicat a les galeries novelles. Vint espais ja han reservat la plaça per participar en l'edició del 2012 i deu galeries més han mostrat el seu interès per l'Arco de Barcelona.

stats