Música
Cultura 07/05/2012

Bernat Vivancos compon la primera obra musical creada per sonar a la Sagrada Família

L'obra coral 'Avui és el dia que ha fet el Senyor' s'estrenarà el 18 de maig l'acte de clausura de les jornades de reevangelització de l'Atri dels Gentils

Efe
1 min

BarcelonaEl director de l'Escolania de Montserrat, Bernat Vivancos, ha compost 'Avui és el dia que ha fet el Senyor', la primera obra coral creada expressament per ser interpretada a la Sagrada Família. Vivancos ha explicat que es tracta d'una obra "creada per a l'ocasió i la primera que s'estrenarà a la Sagrada Família" i ha subratllat que ha supeditat la música a l'espai creat per Gaudí a partir d'un text bíblic que li va ser lliurat.

"La música vindrà per tots els costats, de manera que serà com un 'home cinema', amb so de tots els àmbits, la gent estarà envoltada pel so", ha revelat el músic, que recalca que ha respectat al cent per cent l'acústica del lloc, "perquè segur que Gaudí també va pensar els aspectes acústics del temple".

L'estrena de l'obra, que serà el 18 de maig, es farà a l'acte de clausura de les jornades de reevangelització de l'Atri dels Gentils convocades pel cardenal arquebisbe de Barcelona, Lluís Martínez Sistach.

stats