Cinema
Cultura 07/02/2011

Hayek, protagonista del nou film de De la Iglesia

L'actriu mexicana Salma Hayek és la protagonista de 'La chispa de la vida', la nova pel·lícula del cineasta i president de l'Acadèmia de Cinema, Álex de la Iglesia, el rodatge de la qual ha començat avui i durarà sis setmanes.

Efe
1 min
Salma Hayek

MadridWilly Toledo, Javier Gutiérrez, José Mota, Juan Luis Galiardo i Santiago Segura completen el repartiments d'aquesta pel·llícula que serà rodada a Madrid i Cartagena (Múrcia).

El film explica la història de Roberto, un publicista en atur, responsable de l'eslògan "l'espurna de la vida" de la marca de refrescos Coca-Cola, que és rebutjat per totes les agències on demana feina. Però tot canviarà quan pateixi un accident que el fa debatre entre la vida i la mort.

El guió està elaborat a partir d'un text de Randy Feldman, en un treball del qual també es van basar Tango y Cash i El negociador, i la producció va a càrrec d'Andrés Vicente Gómez i Ximo Pérez.

L'última pel·lícula de De l'Església, Balada triste de trompeta va obtenir els premis a la millor direcció i millor guió en la passada edició del Festival de Cinema de Venècia. La pel·lícula és també la gran favorita dels Goya. Està nominada en 15 categories entre elles la de millor pel·lícula, millor direcció i millor guió original.

stats