CULTURA
Cultura 09/03/2012

El Saló del Còmic recordarà els 35 anys de 'La guerra de les galàxies'

La mostra comptarà amb la presència de tres actors de la saga de George Lucas: Julian Glover, Paul Blake i Angus McInnes

Ara
1 min
'La Guerra de las Galàxies'

BARCELONADues celebracions coincideixen aquest any en el Saló Internacional del Còmic de Barcelona: els 35 anys de l'estrena de 'La guerra de les galàxies' i l'exposició 'Robots en la seva tinta', dedicada a la robòtica.

L'exposició dedicarà un espai destacat als robots de la saga de Star Wars, que tenen com a icones R2-D2 i C-3PO. Aquest espai portarà el nom de 'Droides de les galàxies' i allà es podran veure còmics de la saga i figures dels personatges de diferents mides. El programa d'activitats també inclou tallers de robòtica i classes per aprendre a dibuixar robots, a més de conferències i taules rodones amb científics i dibuixants. S'espera aconseguir la concentració més gran de robots i hominoides d'Espanya.

A la cita barcelonina hi acudiran tres actors de la trilogia clàssica: Julian Glover, Paul Blake i Angus MacInnes. Els aficionats els pondran conèixer a la zona de firmes o fer-los preguntes en la conferència sobre els actors de la saga. 'Els Còmics de Star Wars' i 'R2-D2 Builders Club' completaran el calendari d'activitats, que també inclouen tallers.

stats