Música
Cultura 15/12/2010

BMX Bandits i My Teenage Stride al Poble Espanyol

Deakin (Animal Collective), Nisennenmondai, Las Robertas, The Vaccines i Me And The Bees completen l'anunci

Marta Salicrú
1 min
BMX Bandits

BarcelonaEl San Miguel Primavera Sound ha anunciat part dels artistes que actuaran al Pobe Espanyol. El festival, que se celebra al Fòrum des de 2005, torna en la seva propera edició al seu emplaçament original en la primera i la darrera jornada, el 25 i el 29 de maig de 2011.

Els noms més cridaners d'aquesta nova tongada de confirmacions són el dels escocesos BMX Bandits, grup històric de l'escena de Glasgow associat al de Teenage Fanclub, i The Vaselines, entre d'altres; el projecte en solitari de Deakin, un dels membres d'Animal Collective, que presentarà el seu debut; i els nord-americans My Teenage Stride. Amb Mercury Rev interpretant Deserter's songs com a caps de cartell ja confirmats, completaran el line-up de la jornada de clausura del San Miguel Primavera Sound 2011 The Vaccines, la "futura sensació britànica", segons el Festival, i els barcelonins Me And The Bees.

Per al dimecres 25 de maig estan ja confirmats el trio japonès Nisennenmondai, que debuta a Espanya, i el grup de noies de Costa Rica Las Robertas. El cartell de dimecres 25 el tancaran tres artistes més, que el festival anunciarà més endavant.

stats