CINEMA
Cultura 27/04/2011

Schwarzenegger planeja tornar com a Terminator als 63 anys

L'actor vol recuperar la seva carrera cinematogràfica després de l'etapa com a governador de Califòrnia i vol aprofitar el personatge que més rèdits li ha donat. Seria la cinquena entrega de la saga

Redacció
2 min
Schwarzenegger, carcteritzat com el T-800 de la saga 'Terminator'

BarcelonaEl veterà actor Arnold Schwarzenegger planeja tornar al cinema als seus 63 anys després de l'etapa com a governador de Califòrnia reencarnant un dels personatges que més èxit li ha donat, el de Terminator. Seria la cinquena entrega de la saga del T-800, creada per James Cameron el 1984. Schwarzenegger figura com a protagonista d'un projecte per reviure la franquícia en què va interpretar un robot del futur que viatja al segle XX per intentar canviar el curs d'una guerra que encara ha d'arribar entre els homes i les màquines. 



L'agència que representa Schwarzenegger, CAA, ha començat aquest dimecres a buscar a Hollywood un estudi per desenvolupar la pel·lícula que tindria com a objectiu posar un final a la història apocalíptica de la qual s'han fet quatre entregues. L'última part fins ara, Terminator 4: Salvació, es va estrenar el 2009 i no va comptar amb la participació de l'actor, que no obstant va aparèixer en una seqüència reproduït per ordinador, encara que sí en les tres anteriors: The Terminator (1984), Terminator 2: El judici final (1991) i Terminator 3: La rebel·lió de les màquines (2003). 



La franquícia és actualment propietat de Pacificor, un fons d'inversió californià que va adquirir els drets d'explotació de les pel·lícules al febrer de 2010 després que la productora de l'últim film, Halcyon, la tragués a subhasta obligada pels seus problemes econòmics. Halcyon tenia la intenció de fer diverses pel·lícules però es va quedar sense fons i els projectes de Terminator es van paralitzar. Entre els estudis que semblen interessats en ressuscitar la saga estaria Universal, que estaria temptejant Justin Lin, que ja va dirigir The Fast and the Furious, per a la direcció. Sony i Lionsgate també han mostrat interès en el projecte.

stats