CULTURA
Cultura 03/04/2012

Sergi López, Mishima, Tortell Poltrona i Sidonie, al Festival del Circ Cric

El Festival del Montseny s'amplia del 6 d'abril al 17 de juny i combinarà el millor circ amb concerts i teatre

Efe
1 min
El Festival Circ Cric al Montseny

BARCELONAL'actor Sergi López, els grups Mishima i Sidonie, el pallasso Tortell Poltrona i companyies com Los Galindos o els extremenys Asaco són alguns dels artistes que participaran aquest any en el Festival Circ Cric, que se celebrarà al Parc Natural del Montseny (Vallès Oriental) del 6 d'abril al 17 de juny.

L'esdeveniment començarà divendres que ve amb el nou festival 'Som del Montseny/Agrofest 2012', un certamen de música en la qual aquest any participaran l'Orquestra Sant Celoni, Raska, Joan Colomo, Twisted Nails o Moksha.

El grup Mishima, liderat per David Carabén, serà al Montseny el dia 28 per presentar a la carpa del Cric el seu nou àlbum 'L'amor feliç', mentre que el dissabte 5 de maig el concert el protagonitzaran els músics Paul Fuster, Mazoni i Very Pomelo. Un altre dels actes destacats del festival serà el concert de Sidonie el dia 18 de maig sota el títol de 'Sidonie al Circ Cric, la gran pirueta'.

Els ballarins Claire Ducreux i Toni Mira presentaran el dia 27 de maig 'En attendant l'inattendu' i els integrants de Baró d'Evel Cirk Cie oferiran 'Le sort du dedans' entre els dies 1 i 3 de juny. Un altre plat fort del festival és l'actuació, el dia 8 de juny, de l'actor Sergi López amb la seva aplaudida 'Non Solum', que fa molt temps que està en gira, però amb la qual encara gaudeix molt, segons confessava avui.

stats