MÚSICA
Cultura 12/12/2011

Serrat i Sabina regalen una 'Cançó de Nadal' a iTunes

El 2012 trauran un nou disc conjunt, 'La orquesta del Titanic'. Hi ha una cançó a la venda i un tema de regal a la xarxa aquesta setmana

Efe
1 min
El nou disc de Serrat i Sabina

MadridJoaquín Sabina i Joan Manuel Serrat, conquistats per l'esperit nadalenc, anticipen la seva enèsima aventura conjunta, el disc La orquesta del TitanicLa orquesta del Titanic, amb els temes Cuenta conmigo, ja a la venda, i Canción de Navidad, una nadala que aquests cèlebres músics han decidit regalar a través d'iTunes. La cançó, en què ironitzen sobre tot el que envolta aquestes dates festives, estarà disponible només durant aquesta setmana a través de la coneguda plataforma de descàrrega digital, segons ha informat avui la seva discogràfica.

Tant Cuenta conmigo com Canción de Navidad constitueixen els primers temes que es coneixen del seu nou disc conjunt, produït per Javier Limón i compost a quatre mans gràcies a les noves tecnologies, que han permès salvar la distància física entre el català i el de Jaén, que ha passat els últims mesos de gira per Amèrica. Els dos música ja havien treballat junts a Dos pájaros de un tiro (2007), un àlbum gravat en directe arran de la gira que tots dos van realitzar per diverses ciutats d'Espanya i Llatinoamèrica.

La orquesta del Titanic, que es publicarà el febrer de 2012, donarà lloc a una nova gira conjunta que portarà per títol Dos pájaros contraatacan. Segons el web oficial arrencarà el pròxim març a l'Argentina i recorrerà Xile, Uruguai, Mèxic, EUA i Espanya.

stats