Cultura
Cultura 14/09/2011

S'estrena el tema inèdit que Amy Winehouse va gravar amb Tony Bennett

'Body and Soul' es va enregistrat el març passat, i forma part del recopilatori de duets que prepara el veterà cantant nord-americà. Els fons que es recaptin amb les vendes aniran destinats a la fundació Amy Winehouse, en suport a les víctimes d'addiccions

Efe
1 min

MadridCoincidint amb el que hauria sigut el 28è aniversari d'Amy Winehouse, aquest matí s'ha estrenat Body and Soul, el tema que la diva del soul va gravar amb el veterà nord-americà Tony Bennett, com a part del recopilatori de duets en què treballa Bennett.

El tema es va enregistrat el març passat, tres mesos abans del traspàs de Winehouse, en els llegendaris estudis londinencs d'Abbey Road. El clip ha sortit aquest dimecres a la venda, coincidint amb l'estrena d'un vídeo en el qual apareixen tots dos artistes.

Els fons que es recaptin amb les seves vendes aniran destinats a la fundació Amy Winehouse, que treballarà per donar suport a les víctimes d'addicions a l'alcohol o les drogues, entre d'altres, i a la protecció i suport als menors.

Mitch Winehouse ha subratllat en un comunicat l'emoció de la seva filla en col·laborar amb Tony Bennett. “Esperava que els seus fans escoltessin la nova gravació", destaca el pare de la vocalista, que assegura que "és el millor homenatge després dels temps difícils que acabem de passar”.

stats