Cultura 30/05/2011

Doble festa blaugrana, al Camp Nou i amb Shakira

Els jugadors del Barça celebren la Champions amb els seguidors i després participen en el concert de Shakira, que els ha tret a ballar a l'escenari de l'Estadi Olímpic

Redacció
2 min

BarcelonaEls futbolistes del Barça han viscut un diumenge d'èxtasi que han acabat a l'escenari de l'Estadi Olímpic, ballant amb Shakira durant el concert de la cantant colombiana i parella de Gerard Piqué. A més de Piqué, que com era previsible ha estat el primer de sortir, han pujat a escena Xavi, Villa, Busquets, Bojan i Pedro.

El dia havia començat amb l'alegria d'haver guanyat la Champions, amb un viatge molt alegre a l'avió que els duia a Barcelona des de Londres. Després, a la tarda, han passejat la Champions aconseguida dissabte a Wembley i la Lliga pels carrers de Barcelona. Des del Port fins al Camp Nou, en prop de tres hores.

A quarts de nou els jugadors han arribat a l'estadi conscients, una part d'ells, que a la seva agenda hi tenien programat el concert de Shakira a l'Estadi Olímpic Lluís Companys. Es feia tard. Una vegada els futbolistes han saltat al camp, un a un, ha arribat l'hora dels parlaments. I aquí han anat per feina. Quatre paraules de Guardiola, Messi, Piqué, Xavi i Abidal, una volta per la gespa, la foto de família, i correm-hi tots. Pels 100.000 espectadors que hi havia al Camp Nou la celebració amb els protagonistes de la temporada ha estat un vist i no vist. Sort n'han tingut de les actuacions musicals que han animat la tarda a l'estadi.

Mentrestant, el focus d'atenció s'ha traslladat a l'Estadi Olímpic. A les deu hi havia d'actuar Shakira. La colombiana no apareixia. El públic s'impacientava, però, alhora, era ben conscient del motiu del retard: havien d'arribar els futbolistes del Barça que eren els convidats estrella de la nit. Després de 76 minuts d'espera i dels primers temes del seu xou, entre els quals 'Ahí te dejo Madrid', set jugadors de l'equip que aixecava la Copa d'Europa a Wembley han ballat sobre l'escenari amb Shakira. La protagonista ha confessat que estava "boja pel meu Piqué". Han aparegut als 20 minuts de l'inici del concert, per posar la cirereta a un segon dia rodó per ells i tancar una temporada gairebé perfecta.

stats