Art
Cultura 03/01/2011

Mor Sigfrido Martín Begué

Pintor i arquitecte, va conrear una pintura figurativa amb elements onírics, metafísics i simbòlics, i va dissenyar l'escenografia de diverses òperes a Florència

Redacció
1 min
El pintor i arquitecte Sigfrido Martín Begué

MadridEl pintor i arquitecte Sigfrido Martín Begué va morir a la matinada del passat 31 de desembre a Madrid als 51 anys a causa d'una complicació de la diabetis que patia, segons informa Efe.

A les seves obres, Martín Begué, que va estar estretament lligat a l'anomenada Movida Madrileña, va conrear un estil figuratiu amb elements onírics, metafísics i simbòlics. Llicenciat a l'Escola Tècnica d'Arquitectura de Madrid, va protagonitzar la seva primera exposició individual el 1976, i centres com el Museo Reina Sofía, el Museo Municipal de Arte Contemporáneo de Madrid, la Col·lecció La Caixa i el Museo Patio Herreriano de Valladolid compten amb obres seves als seus fons.

Igualment, Martín Begué va realitzar el disseny de diverses escenografies per al Teatro Español, l'Òpera de Florència i el Teatre Verdi, també a Florència, i va ser el comissari de diferents exposicions, com la que el Museo Reina Sofía va dedicar a Le Corbusier el 1987 o "

stats