LLIBRES
Cultura 16/05/2012

S'obre el cinquè concurs Helena Jubany de narració

Ja s'ha obert la convocatòria del V Premi Helena Jubany de narració curta o recull de contes per ser explicats. Els autors poden presentar les seves obres fins al dia 1 d'octubre i opten a un premi de 3.000 euros i la publicació de l'obra amb l'ARA.

Ara
1 min

BarcelonaEls aficionats a la literatura ja poden presentar les seves narracions curtes o contes al V Premi Helena Jubany, que organitza l'Associació Cultural mataronina que porta el seu nom amb el suport de l'ARA, l'IMAC de l'Ajuntament de Mataró, la Biblioteca Frederic Alonso i Orfila de Sentmenat, la llibreria Robafaves de Mataró, Tantàgora de Barcelona, i l'espai Àgora de Sabadell.

Els autors han de tenir més de 12 anys i poden optar a un premi de 3.000 euros, a més de la distribució de l'obra amb el diari ARA. Podeu consultar les bases del concurs al microsite de l'ARA. El termini d'admissió dels treballs es clourà el dia 1 d'octubre de 2012 a les 8 del vespre. Es lliurarà el 2 de desembre.

La finalitat del concurs Helena Jubany és inspirar i reconèixer la tasca dels joves aficionats a l'escriptura, i alhora mantenir viu el record d'aquesta mataronina amant dels llibres, periodista, lectora, crítica, llibretera, bibliotecària, autora i narradora de contes, que va morir l'any 2001.

stats