CULTURA
Cultura 01/04/2011

Sopa de Cabra ven 10.000 entrades en hora i mitja

El segon concert al Palau Sant Jordi de Barcelona va camí d'exhaurir localitats, que s'han venut fins i tot més ràpid que les de l'actuació del dia abans

Acn
1 min

BarcelonaSopa de Cabra ha venut en poc més d'una hora i mitja 10.000 entrades del segon concert que oferirà al Palau Sant Jordi el 10 de setembre, segons han informat fonts de la promotora The Project. “La venda va fins i tot més ràpid que la del primer concert”, han comentat les mateixes fonts. Des que han sortit a la venda les entrades, a les 9 hores d'avui, el ritme és frenètic.

El grup gironí, que feia deu anys que no es reunia dalt d'un escenari, va pel camí de convertir en un altre èxit aquest segon concert, que es farà l'endemà del primer, programat per al 9 de gener. Sopa de Cabra, que avui ha conversat per xat amb els lectors de l'Ara.cat, va anunciar el seu retorn fa un mes i sembla que l'expectació per tornar-los a veure en directe és més gran i tot del que ells mateixos creien.

La banda de rock català dels noranta ja té dues cites amb el públic, 9 i 10 de setembre, després de la gran demanda generada. La voluntat dels Sopa era commemorar tres efemèrides, els 25 anys del seu naixement, el 20è aniversari de l'històric concert al mateix escenari, junt amb Sangraït, Sau i Els Pets, i els deu anys que feia que no tocaven junts. Gerard Quintana, Josep Thió, Francesc "Cuco", Josep Bosch i Jaume Soler han assegurat aquests dies en diferents entrevistes que no s'esperaven aquest èxit, però també han avançat que si hi hagués un tercer concert tindria sentit que fos a Girona, d'on són originaris.

stats