Música
Cultura 24/02/2011

Sopa de Cabra explicarà dimecres que ve el seu retorn

Ja queda menys per saber com serà l'esperat retorn de Sopa de Cabra. Dimecres que ve, al nou Auditori de la Facultat de Comunicació Blanquerna de Barcelona, la banda explicarà com serà i quan, tot validant la tesi del retrobament avançada avui pe l'ARA.

Redacció
1 min
El cartell

BarcelonaUna prestigiosa agència de comunicació dedicada al món de la música i una promotora musical barcelonina han fet saber avui que dimecres que ve, a les deu del matí, els Sopa de Cabra explicaran com es produirà el seu retorn als escenaris, 25 anys després del seu naixement, deu anys després de la dissolució i 20 anys més tard del mític concert al Palau Sant Jordi amb Sau, Els Pets i Sangtraït.

Fa dies que hi ha molts cartells a Barcelona amb la frase més famosa del grup, "Bona nit, malparits", i el seu emblema. Gerard Quintana va avançar a l'ARA que ahir a la tarda tenien prevista una reunió a Girona per parlar del retrobament. I el mànager del cantant també va dir que esperava que els cartells ajudessin a convèncer-los després de més d'un intent frustrat, com el del 2009, quan van estar a punt de tocar per al 25è aniversari de TV3 i Catalunya Ràdio.

Dimecres es desvelarà el misteri. Gerard Quintana, al seu blog, ja diu això. I pel que sabem es tracta d'una sèrie de concerts per tot el territori.

stats