Rock
Cultura 02/05/2011

Els Sopa de Cabra faran un tercer Sant Jordi

Els Sopa de Cabra han decidit fer el triple salt mortal. Si ja han omplert els concerts del 9 i 10 de setembre al Palau Sant Jordi, ara han apostat per un tercer concert, l'11 de setembre. A les 19h.

Redacció
1 min
Josep Bosch, Francesc 'Cuco' Lisicic, Josep Thió i Gerard Quintana tenen moltes ganes de tornar a pujar a un escenari junts.

BarcelonaEls Sopa de Cabra volien celebrar els 25 anys del seu naixement i els deu de la seva dissolució amb un concert al Palau Sant Jordi. Van vendre les entrades del primer en un matí. Davant l'èxit, van decidir fer un altre concert l'endemà, el 10 de setembre. I van tornar a esgotar els tiquets en unes hores. Doncs, per què no provar amb un tercer, cosa mai vista, i menys amb un grup de rock en català? Així que ja tenim nova data: l'11 de setembre. Les entrades surten a la venda divendres que ve.

La banda no s'esperava que la gent tingués tantes ganes de tornar-los a veure. Així que han apostat fort. La decisió de fer un tercer concert ha provocat difícils discussions dins la mateixa banda, i entre els promotors. Però ara que tornen a estar damunt l'onada, no poden resistir-se a continuar temptant la sort i surfejar-hi més temps.

Al llarg dels 21 anys d’existència del Palau Sant Jordi de Barcelona, tan sols artistes com Madonna, Bruce Springsteen, Depeche Mode o Roger Waters han aconseguit omplir dos dies seguits aquest espai emblemàtic. Però Sopa de Cabra ha venut la totalitat de les 35.920 entrades dels dos concerts en menys de 8 hores.

Amb aquest tercer i definitiu concert de l’11 de setembre, Sopa de Cabra passarà a la història ja que és una fita que per ara només han fet possible Dire Straits (1991), Alejandro Sanz (2001) i Sabina/Serrat (2007).

Les entrades es posaran a la venda el proper divendres dia 6 de maig a les 9h del matí a través de Telentrades, Servicaixa, Ticketmaster, The Project i El Corte Inglés.

stats