MÚSICA
Cultura 01/04/2011

Sopa de Cabra omplen un segon Sant Jordi

El quartet gironí pràcticament ha exhaurit les entrades per al seu segon concert al Palau Sant Jordi en cinc hores. Les entrades han sortit a la venda avui, el mateix dia en què el cantant del grup, Gerard Quintana, ha admès en un xat amb els lectors de l'Ara.cat que se senten temptats de tornar a l'estudi per fer un nou disc. El grup de moment no té plans per fer un tercer concert a Girona, però podria reconsiderar-ho després d'omplir un segon Sant Jordi

Marta Salicrú
2 min
Josep Bosch, Francesc 'Cuco' Lisicic, Josep Thió i Gerard Quintana tenen moltes ganes de tornar a pujar a un escenari junts.

BarcelonaEn menys de cinc hores Sopa de Cabra han venut 16.500 entrades per al segon concert de reunió, el dia 10 de setembre, segons informa The Project, promotora del concert. Les entrades s'han posat a la venda avui a les 9 del matí.

Gerard Quintana, cantant de Sopa de Cabra, ha reconegut que Sopa de Cabra se senten temptats de tornar a l'estudi per fer un nou disc, segons ha admès en un xat amb els lectors de l'Ara.cat el dia en què han sortit a la venda les entrades per al segon concert.

"És una temptació tornar a treballar junts en aquest sentit. Però de moment és només això, una temptació", ha afirmat Quintana. "L'empenta és molt gran però haurem de seure i pensar-ho una estona".

A favor de la decisió d'enregistrar nou material hi hauria la bona relació actual entre els integrants de Sopa de Cabra: "L'ambient entre els membres de la banda ara mateix és excel·lent".

Quintana ha agraït la bona acollida del públic als seus concerts de reunió, que se celebraran el 9 i 10 de setembre al Palau Sant Jordi. "La vostra resposta ens ha sorprès a tots", ha afirmat, i ha reconegut que els membres del grup es troben "carregats d'energia per fer uns grans concerts".

De moment, però, Sopa de Cabra no pot confirmar un tercer concert de reunió a Girona, d'on el grup és originari. "Per ara, no. Hem rebut moltes peticions, però no ens hi hem posat a treballar", ha reconegut Quintana. "Vàrem decidir que no ens plantejaríem el concert a Girona fins que s'omplís aquest segon Sant Jordi".

Després de pràcticament exhaurir les entrades per al concert del 10 de setembre, el quartet Gironí podria, doncs, plantejar-se l'opció de tocar a Girona.

Quintana ha admès que el grup encara no ha decidit el repertori, però ha promès dos concerts llargs i una àmplia repassada a la carrera de Sopa de Cabra. "El fet que siguin dos ens permet no repetir el mateix repertori exactament, i donar cabuda a més cançons. Estem treballant en una llista de 45 temes".

El concert comptarà amb projeccions i podria tenir convidats especials, tot i que Quintana no ha volgut donar gaire importància a les col·laboracions. "El plantejament és fer un concert de la banda. Si hi ha alguna col·laboració serà una cosa que decidirem més endavant. Però no serà la base del concert. Estaria bé que hi hagués alguna sorpresa, és veritat", ha admès.

Gerard Quintana ha revelat també que tenen previst gravar el concert. "Enregistrarem el concert també en DVD. Estem en converses per gravar-ho en 3D".

stats