MÚSICA
Cultura 27/07/2011

Sopa de Cabra també exhaureix entrades a Girona i anuncia concerts a Palma i Tarragona

El grup arriba a una xifra històrica: les 5.400 entrades venudes de Girona s'afegeixen a les 50.000 entrades per als tres Sant Jordis consecutius

Laura Serra
1 min

BARCELONASopa de Cabra va arribar ahir a les 50.000 entrades venudes a la seva triple convocatòria al Palau Sant Jordi de Barcelona i, d'altra banda, aquest cap de setmana també ha exhaurit les 5.400 localitats que es van posar a la venda per al concert de Girona al pavelló Fontajau. Amb aquesta xifra, Sopa de Cabra se situa per sobre de les 55.000 entrades venudes per als seus concerts de Barcelona i Girona, una dada que inscriu la banda gironina i els seus seguidors als principals registres de la història de la música d'aquest país.

Atenent a les peticions de nous concerts i seguint el criteri del grup de no adquirir cap compromís fins a la venda total dels aforaments, el pròxim divendres 29 de juliol a les 9 h es posaran a la venda les entrades pels concerts de Palma de Mallorca (17 de setembre a Son Fusteret) i Tarragona (24 de setembre a l'espai Tarraco Arena). Les entrades per aquests dos nous concerts es podran comprar a través de ServiCaixa (les de Tarragona també a Telentrada).

Així, les dates dels concerts de celebració dels 25 anys de Sopa de Cabra durant el setembre seran: Palau Sant Jordi de Barcelona (9, 10 i 11 de setembre), Palma de Mallorca (17 de setembre), Tarragona (24 de setembre) i Girona (30 de setembre).

stats