MÚSICA
Cultura 10/03/2011

Cinc grups catalans actuen al South by Southwest

Za!, Mürfila, Black Gandhi, Tokyo Sex Destruction i Mujeres han estat inclosos en la programació del prestigiós festival nord-americà

Redacció
1 min
Za!

BarcelonaEls catalans Za!, Mürfila, Black Gandhi i Tokyo Sex Destruction han estat inclosos en la programació oficial del prestigiós festival South by Southwest (SXSW) d'Austin (texas, Estats Units), punt de referència indiscutible del pop rock independent.

El SXSW, que es desenvoluparà del 16 al 20 de març, celebra aquest 2011 el 25è aniversari mantenint intacte el seu poder de convocatòria: més de 1.900 actuacions durant quatre dies en una vuitantena llarga d’escenaris; 19.000 acreditats, 2.300 periodistes.

Za! i Tokyo Sex Destruction (en la que serà la seva tercera visita al SXSW) participaran en els showcases que ha preparat el festival Primavera Sound. A aquestes formacions s’ha d’afegir el quartet barceloní Mujeres, que també actuarà sota el paraigües de Primavera Sound.

Podreu trobar informació més detallada de cada grup en la pàgina especial del SXSW al web de CATALAN! ARTS, l'àrea de promoció internacional de l''Institut Català de les Indústries Culturals (ICIC).

stats