Cultura 15/02/2011

L'home aranya tornarà al cinema amb 'The Amazing Spider-Man'

La nova versió cinematogràfica estarà dirigida per Marc Webb, i Andrew Garfield interpretarà el paper de Peter Parker

Redacció
1 min
The amazing Spider-man

L'estudi Columbia Pictures ha anunciat que The Amazing Spider-Man, la nova pel·lícula sobre el superheroi aràcnid, arribarà als cinemes el 3 de juliol del 2012. La nova entrega, que es rodarà i projectarà en 3D, estarà protagonitzada per Andrew Garfield, l'actor que interpretava el paper d'Eduardo Saverin –el soci de Mark Zuckerberg– a La red social. Marc Webb, el realitzador de la comèdia (500) days of summer, serà el responsable de dirigir aquesta superproducció, que també comptarà en el repartiment amb Emma Stone (que farà de Gwen Stacy, el primer amor de Spiderman), la guanyadora de dos Oscars Sally Field i el veterà Martin Sheen.

Aquesta versió cinematogràfica pren el nom de la col·lecció de còmics que Marvel va publicar al 1963, la primera que tenia com a protagonista l'home aranya. La pel·lícula retornarà a la gènesi del personatge, quan és un alumne d'institut i descobreix els seus superpoders.

Entre 2002 i 2007, Columbia Pictures va portar a la gran pantalla una trilogia de l'home aranya amb gran èxit. Realitzada per Sam Raimi i amb Tobey Maguire com a Peter Parker/Spiderman, va recaptar més de 1.700 milions d'euros a les taquilles de tot el món.

stats