Cinema
Cultura 27/10/2011

Steven Spielberg: "Jo estava en contra dels àliens de l'últim 'Indiana Jones', va ser idea de George Lucas"

El director afirma que George Lucas treballa en una cinquena pel·lícula sobre el personatge interpretat per Harrison Ford i també que un nou film de la saga 'Jurassic Park' està en preparació.

Ara
1 min
Steven Spielberg

BarcelonaEn una entrevista promocional del seu proper film War horse amb la revista Empire, Steven Spielberg ha revelat que ell sempre va estar en contra de l'aparició d'uns éssers "alienígenes o interdimensionals" al final d'Indiana Jones i el regne de la calavera de cristall, el quart lliurament de la saga d'aventures protagonitzada per Harrison Ford. "Simpatitzo amb la gent a qui no li agrada el McGuffin –es refereix als àliens– perquè a mi tampoc m'agrada. Vaig tenir molts enfrontaments amb George (Lucas) per aquesta qüestió. Però sóc lleial al meu millor amic, i si ell escriu una història en la que creu, no importa si a mi no m'agrada, la filmaré de la manera que George voldria".

Quant a la possibilitat d'una cinquena pel·lícula sobre el personatge, Spielberg diu que és cosa de Lucas. "Ell és el responsable de trobar les històries. Ara està treballant en Indy 5. No tenim encara el guió, però el tindrem". Spielberg ha afegit que ell també treballa en una continuació de la saga Jurassic Park. "El guió l'està escrivint Mark Protosevich. Espero que la pel·lícula es faci realitat en un parell d'anys. Tenim una bona història, millor que la que teníem per fer la tercera part".

stats