MÚSICA
Cultura 04/03/2011

Sopa de Cabra gairebé exhaureixen les entrades per al Sant Jordi

Sopa de Cabra han venut en cinc hores 16.243 entrades de les 17.200 posades a la venda per al seu concert de reunió el 9 de setembre al Palau Sant Jordi

Redacció
2 min
Sopa de Cabra va anunciar dimecres el seu retorn als escenaris, en un únic concert al Palau Sant Jordi el 9 de setembre.

BarcelonaSopa de Cabra han venut en cinc hores 16.243 entrades de les 17.200 posades a la venda per al seu concert de reunió el 9 de setembre al Palau Sant Jordi, equiparant les entrades venudes en temps rècord per artistes internacionals com U2 o Bruce Springsteen.

La formació gironina no descarta fer un segon concert. Així ho ha anunciat Gerard Quintana en una entrevista a Rac1, davant l'èxit de la venda d'entrades per al concert de retrobament que el grup oferirà el proper 9 de setembre al Palau Sant Jordi. Josep Thió i Gerard Quintana han afirmat que durant els deu anys que el grup ha estat inactiu sempre han notat el reclam de la gent per al seu retorn. "La proposta no va sortir de nosaltres, va ser externa, fa uns dos o tres anys. Teníem punts de vista diferents, ens plantejàvem si fer un concert a cada capital de província. Per a nosaltres és un repte, que és el que sempre hem fet", ha assegurat Quintana. "No ho fem per diners encara que la gent s'ho pensi", ha dit el membre del grup. En aquest sentit, Thió ha manifestat que "que pensin això em fa molta ràbia". "Si ho féssim per diners no hauríem plegat", ha sentenciat. "Estem agraïts al país", ha manifestat Quintana. El carrer dels torrats i El boig de la ciutat seran dues de les cançons que probablement seran presents al concert. "Començarem a assajar al juny o al juliol", ha confessat Thió. "Retornar vol dir ser com abans, i això mai no podrà ser", ha dit Quintana sobre la possibilitat del renaixement de Sopa de Cabra". Tant Quintana com Tihó han avançat que, "segurament", Televisió de Catalunya editarà un DVD d'aquest concert al Palau Sant Jordi.

En quatre hores, Sopa de Cabra ja ha venut 15.000 entrades per al concert del 9 setembre al Palau Sant Jordi, segons ha informat la productora. Les entrades s'han posat a la venda a les 9 del matí a través del Telentrada, Tick Tack Ticket, Serviticket, ServiCaixa, El Corte Inglés i la promotora The Project. Les centraletes telefòniques dels diferents sistemes de vendes han rebut una allau de trucades.

Després d'anys de rumors sobre un possible retorn, la banda més popular del rock català dels anys noranta tornarà als escenaris per un dia, amb l'objectiu d'omplir el Palau Sant Jordi per celebrar tres efemèrides: els 10 anys de l'últim directe al Razzmatazz, els 20 del mític concert al Palau Sant Jordi i els 25 de la seva formació. La cita serà el 9 de setembre a dos quarts de deu de la nit i les entrades costen entre 25 i 35 euros.

Uns cartells per la capital catalana amb el lema del grup, Bona nit malparits!, vaticinaven que alguna cosa estaven coent els Sopa de Cabra. I dimecres passat, els integrants del grup, Gerard Quintana, Josep Thió, Francesc "Cuco", Josep Bosch i Jaume Soler, van servir el plat a la premsa, en una roda que va atraure desenes de periodistes. Deu anys després del seu comiat a la sala barcelonina Razzmatazz, els Sopa es reuneixen per oferir un directe, que pretén ser antològic com el concert que els va reunir dalt l'escenari amb Sau, Sangtraït i Els Pets el juny del 1991 i que va fer botar 20.000 persones al Sant Jordi.

stats