TEATRE
Cultura 14/09/2012

El Tantarantana obrirà una nova sala per a propostes més innovadores

La sala ha presentat la nova temporada amb tres coproduccions de textos de David Greig, una versió de Dario Fo i Victoria Szpunberg

Ara / Efe
1 min
Escena d''El sopar', fins diumenge al Tantarantana

BarcelonaEl Teatre Tantarantana estrena aquesta temporada 2012-13 una sala nova situada al segon pis del mateix edifici, cosa que permetrà acollir "els nous creadors que necessiten un espai més versàtil", segons ha anunciat Julio Álvarez, director del teatre. "La nostra intenció és capejar la crisi obrint-nos a nous públics i nous creadors", ha afegit Álvarez, que porta la direcció d'una sala amb un teatre que "fins ara no podia donar resposta a les propostes que necessiten espais diàfans i adaptables".

El Tantarantana va firmar el contracte de lloguer del nou espai el passat mes de juliol, i pretenen començar a utilitzar aviat el nou espai. Les dues sales que a partir d'ara té el teatre han permès presentar a Julio Álvarez una programació variada, que inclou obres de format clàssic i d'altres de més trencadores. Cal destacar, entre elles, la reposició de 'Vostè ja ho entendrà', l'èxit protagonitzat per l'actriu Carme Sansa la temporada anterior.

Enguany el Tantarantana coprodueix tres obres: 'Boys don't cry', de Victòria Szpunberg, la comèdia 'Midsummer', de David Greig i Gordon Mcintyre, i 'No paguem! No paguem!', que és una traducció i adaptació de la famosa 'Aquí no paga ni Déu', de Dario Fo. El proper 19 de setembre començarà la programació amb la vuitena edició del Cicle de Dansa i Teatre Físic, i durant els mesos de novembre, desembre i gener, el teatre programarà quatre obres de companyies teatrals valencianes. El Festival de Narració Oral Munt de Mots i el Festival de Música Popular de Barcelona completen la programació de les dues sales del Tantarantana.

stats