Cinema
Cultura 25/06/2011

El Tea Party es munta la seva pel·lícula

Avui s'estrena als Estats Units 'Courage, New Hampshire', el primer projecte de la productora de cine creada per dos membres del Tea Party per defensar els valors tradicionals i religiosos del partit

Redacció
2 min
Una escena de 'Courage, New Hampshire'

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } Dos membres de l'ultraconservador Tea Party han creat una productora a Hollywood que avui estrena el seu primer projecte, la telenovel·la Courage, New Hampshire, segons informa The Hollywood Reporter.

La companyia, anomenada Colonial Bay, va néixer amb l'objectiu de desenvolupar projectes on tinguin presència els valors que defensen els integrants del Tea Party. "[Hollywood] tendeix a mostrar els conservadors i tradicionalistes i la gent de fe com babaus", va explicar el cofundador de la productora, James Patrick Riley, un adinerat resident de Pasadena, al nord-oest de Los Angeles.

Per posar en marxa l'empresa, Riley es va associar amb Jonathan Wilson, impulsor del Tea Party a Pasadena i integrant de l'equip del director Peter Hyams per films com La fi dels dies, d'Arnold Schwarzenegger. Fruit d'aquesta col·laboració va sorgir Courage, New Hampshire, un projecte de sèrie de televisió novel·lada que s'estrena diumenge en un cinema de Monròvia, al sud de Califòrnia, i que està ambientada als anys de les colònies britàniques a Amèrica del Nord, abans de la fundació dels Estats Units.

El primer episodi, The Travail of Sarah Pine, que té com a argument la denúncia d'una colona a un soldat anglès, va ser finançat per Riley, que fins i tot va posar el seu ranxo com a escenari. "M'agradaria centrar-me en la gent del carrer que va fer possible la revolució i barrejar la tensió narrativa de The Sopranos amb l'heroisme americà redemptor de Frank Capra", va explicar Riley, que va admetre estar sorprès de la quantitat de membres del Tea Party que hi ha a Hollywood. Tanmateix, Wilson va assegurar que “la nostra política durant la producció va ser: 'Res de política al rodatge'".

stats