Teatre
Cultura 30/07/2012

Teatres oberts per vacances

L'activitat escènica es manté viva a l'estiu a Barcelona, on onze teatres de la ciutat obriran per oferir humor, dansa i comèdia. Una programació que convida a somriure

Laura Serra
1 min
LA FAMÍLIA AL COMPLET
 Els intèrprets que treballen aquest estiu posen per a la foto de família a la plaça de Catalunya.

BarcelonaL'antic desert teatral que tradicionalment s'instal·lava a Barcelona durant el més d'agost comença a tenir alguns cactus i palmeres. Onze teatres obriran les portes aquest mes, una cartellera farcida de comèdies o espectacles de dansa. Les xifres ratifiquen que es rendible: l'any passat 28.500 persones van anar al teatre durant l'agost i es van recaptar 500.000 euros. Us oferim un repàs de les onze sales, entre les quals hi ha:

1. Casament a la Cubana. La Cubana va ser pionera a fer l'agost. L'any que van estrenar 'Cegada d'amor' (1994) van estar ininterrompudament 18 mesos en cartell a Barcelona. Ara representen 'Campanades de boda' al Tívoli.

2. Dones tarantinianes. El Versus és un altre dels que es van apuntar ja fa anys a obrir a l'estiu. Aquest any compartiran cartellera 'Absent', de Fermí Casado; 'Records de Broadway' i 'Perras callejeras', una "comèdia tarantiniana', segons les actrius.

Podeu llegir l'article complet a l'Ara Premium.

stats