Teatre
Cultura 04/04/2011

L'Antic Teatre estrena l'obra interactiva 'Before the beep'

La companyia Konic Thtr estrena dijous a l'Antic Teatre de Barcelona el seu nou espectacle 'Before the beep', un muntatge d'acció artística i dansa, que té a veure amb les noves formes de comunicació que s'estableixen entre les persones gràcies a les noves tecnologies.

Efe
1 min

BarcelonaLa directora de l'obra, Rosa Sánchez, una artista multidisciplinària i coreògrafa, ha explicat que en alguns moments les quatre persones que ocupen l'escenari demanen la participació del públic. D'aquesta manera, prossegueix Sánchez, "es construeix la ficció a partir de l'aportació que fan les persones que estan al teatre".

A més, hi ha la possibilitat de fer aportacions al muntatge des del telèfon mòbil o des de pàgines d'internet que s'han creat especialment per a aquest Before the beep, que estarà quinze dies a l'Antic Teatre i que després girarà per ciutats del Brasil, estarà a Nova York al setembre, a l'octubre viatjarà a la Xina i al novembre oferirà una funció a la ciutat francesa d'Estrasburg. La plataforma artística Konic Thtr, amb base a Barcelona, treballa en projectes de creació contemporània, en els quals conflueixen art, ciència i noves tecnologies.

stats