CULTURA
Cultura 16/04/2013

La monja Teresa Forcades explicarà com fer la 'revolució' avui en la conferència Instint

Albert Om presentarà l'acte titulat 'Farem la revolució (i després la tornarem a fer)', que es farà aquest vespre al Teatre Barts en doble horari

Ara
1 min

Barcelona'Farem la revolució (i després la tornarem a fer)' és el títol de la conferència que oferirà aquest dimarts al vespre la monja benedictina Teresa Forcades. Després d'anunciar que, junt amb l'economista Arcadi Oliveres, impulsen el projecte polític Procés Constituent, Forcades conversarà al Teatre Barts amb el periodista Albert Om.

L'èxit de la convocatòria de les 20 h –va exhaurir entrades en pocs dies– ha fet que s'obri un segon horari les 22.30 h, amb entrades encara en venda. La monja, metgessa i activista Teresa Forcades farà una crítica ètica al capitalisme i apel·larà al coratge de rebel·lar-se contra les injustícies del sistema. Convençuda que un altre món és possible, reflexiona sobre la democràcia i els drets socials i proposa una nova manera d'organització social més ètica i responsable.

La primera xerrada del cicle Instint va comptar amb Andreu Buenafuente i Ferran Adrià. La següent serà el 20 de maig a les 20h. amb una xerrada a càrrec de Risto Mejide, presentat per Jose Corbacho.

stats