Música
Cultura 08/05/2012

La música catalana es fa un forat al festival The Great Escape de Brighton

Seward, Furguson, Mee & The Bees, Mujeres, Oso Leone, Ninette & The Goldfish, Amics del Bosc i The Suicide of Western Culture actuaran entre dijous i diumenge en el certamen que va treure a la llum Bon Iver o Adele

Ara
1 min
Mejeres tocaran al festival The Great Escape de Brighton representant la nova música catalana

BarcelonaAquest dijous arrenca a Brighton el festival The Great Escape (TGE), que enguany fa una mirada a la música de Catalunya i les Illes Balears. La proposta, que s'enmarca en la iniciativa Catalan Sounds on Tour promoguda per l'Institut Ramon Llull, farà que Furguson, Mee & The Bees, Mujeres, Oso Leone, Ninette & The Goldfish, Amics del Bosc i The Suicide of Western Culture actuin dues vegades durant la fira.

Més enllà del propi TGE, dimecres a la nit Amics del Bosc, Seward i Maika Makovski actuaran a Londres en el marc de l'anomenada Breakout- Music Week Night, una cita que s'organitza a la capital britànica cada mes i que consta de concerts de 7 grups per a un públic majoritàriament professional i local.

Des de la seva creació l'any 2006, The Great Escape està considerada la plataforma líder a Europa per als nous talents musicals. Amb 30 escenaris i més de 350 artistes és una cita obligada per als més de 5.000 professionals de la indústria musical que s'hi troben any rere any a la recerca de nous talents. Dels seus escenaris han saltat a la fama músics com Bon Iver, Adele, Tinie Tempah, Mumford and Sons i Ed Sheeran.

stats