Cinema
Cultura 28/02/2012

'The Pelayos' inaugurarà el Festival de Màlaga

El film d'Eduard Cortés, basat en la història real de la família de Gonzalo García Pelayo, obrirà el festival que se celebra del 21 al 28 d'abril. 'Els nens salvatges', de Patricia Ferreira, i 'El sexo de los ángeles', de Xavier Villaverde, també hi participaran

Ara
1 min
Pelayos

BarcelonaEl Festival de Màlaga de cinema espanyol, que se celebra del 21 al 28 d'abril, ha anunciat que el film inaugural serà 'The Pelayos', d'Eduard Cortés. El director de títols com 'La vida de nadie' i 'Ingrid' ha traslladat a la pantalla gran la història de la família de Gonzalo García Pelayo, que, amb un mètode simple i legal, va guanyar centenars de milions jugant a la ruleta a casinos de tot el món. La pel·lícula compta amb la participació d'intèrprets com Daniel Brühl, Lluís Homar, Miguel Ángel Silvestre i Eduard Fernàndez.

Dins la programació oficial del festival s'estrenaran també títols de producció catalana com 'Els nens salvatges', de Patricia Ferreira –protagonitzada per la guanyadora d'un Goya per 'Pa negre' Marina Comas i el protagonista de la sèrie 'Polseres vermelles', Àlex Monner– i 'El sexo de los ángeles', de Xavier Villaverde, una història que explora les fronteres entre l'amistat i el sexe protagonitzada per Llorenç Gonzàlez, Álvaro Cervantes i Àstrid Bergès-Frisbey.

Altres títols de la competició seran el nou film del veterà Imanol Uribe, un 'thriller' polític ambientat a l'Andalusia de la postguerra 'Miel de naranjas' –amb Nora Navas i Eduard Fernàndez, entre altres intèrprets– i 'O apostolo', de Fernando Cortizo, el primer film animat que participa en la secció oficial del festival.

stats