MÚSICA
Cultura 11/01/2012

The Cranberries actuarà al Poble Espanyol el 9 de juliol

Dos anys després de l'última visita a Espanya, el conjunt irlandès encapçalat per Dolores O'Riordan, actuarà al Poble Espanyol el 9 de juliol

Ara
1 min
The Cranberries

BarcelonaDesprés de dos anys sense trepitjar territori espanyol, The Cranberries farà un doble concert, primer al Poble Espanyol de Barcelona, el 9 de juliol, i el dia següent a Madrid, segons informa Doctor Music.

Després de set anys de separació, el 25 d'agost del 2009 Dolores O'Riordan va anunciar a una ràdio de Nova York el seu retorn. El grup ha fet un tour, que va començar a Nova York al novembre del 2009 i un any després va acabar a l'Amèrica Llatina. A Barcelona The Cranberries presentarà el disc Roses, el setè d'estudi del grup, però és presumible que repassin clàssics que els van donar notorietat a nivell mundial com Zombie, Just my Imagination o Animal Instinct. Les entrades pels dos concerts es posaran a la venda el 10 de gener, a un preu que va dels 40 als 45 euros.

El grup, que barreja rock alternatiu, indie, metal i pop rock, van saltar a la fama internacional amb el seu àlbum debut Everybody else is doing, so why can't we? The Cranberries va ser un dels grups de rock de més èxit dels anys 90. Van vendre més de 14,5 milions de discos als Estats Units i més de 40 milions a nivell mundial.

stats