Música
Cultura 06/06/2012

The New Raemon anuncia nou disc al setembre i n'avança un tema a internet

'Tinieblas, por fin' sortirà el 17 de setembre però Ramon Rodríguez ja n'ha penjat un tast, la cançó 'Galatea', a la xarxa

Ara
1 min
The New Raemon

BarcelonaRamon Rodríguez, The New Raemon, publicarà el seu proper treball d'estudi el 17 de setembre i es titularà 'Tinieblas, por fin'. Avui ja n'ha fet un avançament a la xarxa, el tema titulat 'Galatea'. Des del 2008 amb 'A propósito de Garfunkel', Raemon ha publicat sis discos, l'últim dels quals era 'Libre asociación', el 2011. En aquest temps, a més, també ha produït els treballs de Maria Rodés, Maga i Manos de Topo, ha escrit un còmic i ha muntat amb les seves filles la banda Germana.

'Tinieblas, por fin' serà el seu primer treball autoeditat que sortirà per primer cop amb Marxophone (en els darrers deu anys estava associat a BCore), el segell de Refree, Nacho Vegas o Fernando Alfaro. Segons Rodríguez, el nou disc seran "nou cançons produïdes a quatre mans amb Santi Garcia, que manté l'esquerda oberta per l'anterior disc, 'Libre asociación'. 'Tinieblas, por fin' és el meu disc més musical fins avui: hi ha més protagonisme de la instrumentació i hi hem afegit elements diferents per fer un repertori més variat i complex".

stats