MÚSICA
Cultura 23/08/2011

Tom Jones tanca el Jardins de Cap Roig més multitudinari

Els 47.000 assistents al festival d’enguany superen en 9.000 l’edició més multitudinària

Redacció
1 min

BarcelonaEl segon concert de Tom Jones, ahir a la nit al Festival Jardins de Cap Roig va ser l’encarregat de posar punt i final a la darrera edició d’aquest esdeveniment que ha portat artistes de la talla d’Sting, Josep Carreras o Silvia Pérez Cruz a Calella de Palafrugell.

Els 47.000 espectadors que han assistit a algun dels concerts del festival col·loquen l’edició d’enguany com la més exitosa pel que fa a afluència de públic de la història, superant en 9.000 persones la següent a la llista. A més, aquestes dades suposen una ocupació mitjana d’un 95%, segons la organització.

15 dels 22 concerts que s’han programat han hagut de penjar el cartell d’entrades exhaurides en un festival que ha barrejat estils i èpoques.

El grup nord-americà Chicago va ser l’encarregat de donar el tret de sortida a Jardins de Cap Roig. I altres figures de l’escena internacional hi van recollir el testimoni, com Sting, que va actuar acompanyat de l’orquestra simfònica del Vallès.

D’entre els catalans, destaquen les actuacions de la banda de moda, Manel, que hi va presentar el seu nou treball, 10 milles per veure una bona armadura, Silvia Pérez Cruz presentant el seu primer disc en solitari i el tenor Josep Carreras.

Antònia Font, BB King, Ana Belén, Julio Iglesias, Roger Hodgson o Tamara Rojo, entre d’altres també van passar per l’edició del festival que ahir va tancar Tom Jones.

Segons ha informat l'organització en una nota, ja treballen “de cara a l'edició de 2012 amb l'ambiciós objectiu de superar la que tot just acaba de finalitzar”.

stats