Publicitat
Publicitat

El Tricicle s'acomiada amb 'Bits', un viatge a les entranyes d'un ordinador

El trio d'humoristes interpreta tres bits a l'espectacle que estrena demà al Teatre Principal d'Alacant

El Tricicle recrea el viatge virtual dins les entranyes d'un ordinador a 'Bits', el seu nou –i el darrer– espectacle. El trio d'humoristes l'estrena demà al Teatre Principal d'Alacant. Joan Gràcia, Paco Mir i Carles Sans no descarten emprendre en el futur una gira de comiat o altres activitats en comú, però en qualsevol cas han assegurat que no serà un espectacle de nova creació.

En aquest últim espectacle, cadascun dels membres del trio català es converteix en un bit, la unitat d'informació que alimenta el món digital. Els tres humoristes han afirmat que saltaran d'un gag a l'altre de l'espectacle en un "mil·lisegon", a la velocitat del clic del ratolí d'un ordinador, i que convertiran l'escenari en la pantalla d'un ordinador, on interpretaran escenes de temàtiques diverses que tindran internet com a fil conductor.

Durant la presentació de l'espectacle, Carles Sans ha explicat que 'Bits' parteix "d'idees aïllades" i que van decidir que internet seria un bon lloc per reunir-les. "Tot comença a la pantalla d'un ordinador i acaba en el seu contingut, que som nosaltres", ha dit. L'humorista també ha recordat que els venia molt de gust donar un punt tecnològic al seu espectacle, tot i que seguirà tenint el "ritme, la sorpresa i les situacions quotidianes" que són el seu segell. "Encara que oferim coses noves, hem de mantenir el nostre estil", ha dit Sans. El públic ve a veure els nostres espectacles perquè li agrada el Tricicle", ha subratllat.

Paco Mir, al seu torn, ha matisat que l'obra no és "una teoria de les noves tecnologies", sinó que les escenes parlen de temes quotidians vistos des de l'enfocament de les xarxes socials. "L'humor va molt bé per criticar, però també per distreure's", i en aquests temps de crisi "fer riure ajuda a oblidar els contratemps".

Una de les novetats de 'Bits', ha dit Mir, és que han afegit diàlegs breus en alguns moments de l'espectacle, encara que són pocs i no arriben a ser importants, ha aclarit Mir. I una altra és que rescataran personatges d'espectacles anteriors per donar al públic "algunes pinzellades" de la trajectòria del grup. En aquest sentit, en una de les escenes emularan els còmics 'Les Luthiers'.

'Bits' romandrà a Alacant fins al 24 de juny i després es podrà veure a Pamplona, Bilbao, Sant Sebastià i Madrid.Més continguts de