Cinema
Cultura 12/04/2011

Vicente Aranda i la productora de 'Pa negre' projecten treballar junts

El director rebrà aquesta nit el premi Sant Jordi per la seva trajectòria professional. La seva següent pel·lícula podria ser una adaptació de La plaça del diamant.

Efe
1 min

BarceloanEl director Vicente Aranda, que rebrá ue rebrà aquesta nit el Premi Sant Jordi per la seva trajectòria professional, ha anunciat avui que està en converses amb la productora de Pa Negre, Isona Passola, perquè produeixi la seva nova pel·lícula, que podria ser una adaptació de La plaça del Diamant.

Aranda i Passola han coincidit avui en la roda de premsa de presentació dels Premis Sant Jordi de Cinematografia que concedeix RNE a Catalunya, ja que Passola recollirà aquesta nit el premi Rosa de Sant Jordi per Pa negre, que ha estat elegida pels oients de RNE Catalunya com a millor pel·lícula espanyola de 2010.

En la gala de lliurament de Premis Sant Jordi d'aquesta nit també rebran el seu guardó la jove actriu Aina Clotet, pel seu paper a Elisa K, i els actors Carlos Areces i Antonio de la Torre, per les seves interpretacions en Balada triste de trompeta. El premi del jurat a la millor pel·lícula espanyola d'aquest any ha recaigut

en Buried, de Rodrigo Cortés, mentre que La xarxa social ha estat elegida com a millor pel·lícula estrangera.

stats