Cinema
Cultura 08/11/2011

Wally farà el salt a la gran pantalla

Metro Goldwyn Mayer adaptarà la sèrie de llibres infantils 'On és Wally?', creada per Martin Handford als anys vuitanta

Ara
1 min
Wally, el protagonista de la sèrie de llibres infantils, fa el salt al cinema

Wally, el mític personatge amb jersei de ratlles, farà el salt a la gran pantalla amb Metro Goldwyn Mayer, que aviat iniciarà el rodatge.

L'il·lustrador Martin Handford va crear la sèrie de llibres infantils a finals del 1980. Wally (Waldo en la seva versió original), vestit amb un jersei de ratlles blanques i vermelles i un gorro amb una borla, es perdia entre personatges i escenaris de totes les èpoques; la tasca dels lectors era trobar Wally, el seu amic mag, la seva companya o un gosset camuflats entre la multitud.

"Estem emocionats de poder portar la recerca de Wally a la gran pantalla", ha explicat el president de produccions cinematogràfiques de MGM, Jonathan Glickman. "Amb els nostres socis de Classic Media esperem confeccionar una aventura mundial que atregui a fans de totes les edats", ha afegit.

Malgrat que el seu èxit mai no ha perdut vigència –com demostren els més de 55 milions d'exemplars venuts a tot el món– no ha estat fàcil trobar una productora disposada a portar les aventures de Wally al cinema. No s'han facilitat més dades del rodatge o de l'estrena, que probablement serà el Nadal de 2013.

stats